More

  [Uit Nu!] Final Run voor iOS van Rotor Games

  Veertien maanden hadden de mannen van Rotor Games nodig om in Unity de enorme 3D wereld te maken van Final Run. Die wereld is wel in handige hapklare brokken geknipt zodat de game makkelijk te spelen is in korte sessies. Final Run is een car-combat game. Dat betekent dat je achter het stuur van een gepimpte wagen kruipt en alles aan puin schiet dat je dwars zit. In de zogenaamde Grey Zone zijn het plunderaars en zombies die je het leven zuur maken, maar je moet ook opletten dat je niet een te hoge dosis straling binnen krijgt. Final Run is nu hier te koop op iOS.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=5_xQup3dbmo’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img