More

  [Nieuws] Munch Time van Gamistry ‘Game of the Week’ in Amerikaanse AppStore

  Kijk daar staat hij dan. Munch Time, gisteren gelanceerd op iOS, is vandaag gepromoveerd tot Game of the Week in de Amerikaanse AppStore. En dat is een big deal. Een very big deal zelfs, want de schattige kameleon wordt nu een week lang elke dag in het zonnetje gezet op de voorpagina van de best bezochte AppStore ter wereld. Bovendien, wat de Amerikaanse AppStore promoot, wordt vaak klakkeloos overgenomen door andere landen.

  De game van Gamistry is de derde in een rijtje recente Nederlandse iOS successen. Super Crate Box van Vlambeer en niet veel later Fingle van Game Oven zijn ook aangeprezen door de Amerikaanse AppStore en hebben daardoor goed verkocht. Ze hebben het overigens nooit geschopt tot Game of the Week, dus we houden in de gaten wat dát voor de verkoop van je game betekent. Dat Munch Time nu zo opgepikt is, zal het team sterken in hun beslissing de game niet uit te laten geven door Chillingo. “Het kan dus tóch zonder publisher!”, reageert gamedesigner Alex Kentie enthousiast.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img