More

  [Uit Nu!] Munch Time van Gamistry

  Soms heb je in games grootse queesten te vervullen. De wereld staat op de rand van de afgrond en alleen jij kan het noodlot keren. Dat werk. Soms zijn de doelen in games juist een stuk eenvoudiger en ligt niet het lot van de wereld in jouw hand, maar de lunch van een kameleon. Zoals Munch. Dat is de kameleon waar we het net over hadden. Munch heeft honger en jij gaat hem naar zijn lunch sturen. Gebruik zijn lange flexibele tong om via bloemen op andere plekken te komen in het level. Munch moet van kleur veranderen om de juiste kleur bloem te kunnen pakken. Een schattig puzzelspel van Gamistry, die een aanbod van Chillingo naast zich neer legde en de game zelf uitbracht. Koop de game voor iPhone hier, voor iPad hier, of probeer hem eerst gratis hier

  .

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=TUM7bpq3sb8′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img