More

  [Uit Nu!] Frustr8tor van New Nexus (wil de echte Overmars opstaan?)

  Vanochtend paginagroot in gratis landelijk dagblad De Pers, Frustr8tor ‘de nieuwe Wordfeud van Marc Overmars en wat vrienden’. Wacht eens even. Hebben ze de naam van gameprofessor Mark Overmars nou verkeerd geschreven? Nee het gaat hier echt om de oud-voetballer Marc Overmars die geld heeft gestoken in de ontwikkeling van het puzzelspel Frustr8tor. Of we Overmars (de voetballer dus) nu vaker gaan tegenkomen in de Nederlandse gamesindustrie is nog onduidelijk, maar het gaat ongetwijfeld leuke verwarringen opleveren. Het zou bijna afleiden van de lancering van het pittige puzzelspel in de AppStore. Bedoeling is gekleurde ballen te verdelen over het spelbord zonder dat ze op een zelfde horizontale, verticale of diagonale lijn liggen. Koop de game hier. Binnenkort ook op Android.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=h3jGsFIZuqs’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img