More

  [Nieuws] Eerste beelden van nieuwe game van Paladin Studios

  Momonga Pinball Adventures heet die nieuwe game van Paladin Studios. Je weet wel, dat spel waar ze alles voor aan de kant hebben geschoven. De eerste trailer laat een frisse game zien die flipperen, actie en avontuur met elkaar mengt. Momo is een Japanse vliegende eekhoorn (of Momonga, kijk zo leer je nog eens wat) die op zoek gaat naar zijn dorpsgenoten die zijn meegenomen door boosaardige uilen. De speler leidt het beestje door de wereld door hem met flippers steeds verder te rammen. De game komt nog dit voorjaar uit voor iOS en Android. Later volgen releases op andere platformen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=jvzb3ewqyxc’]

  Na de klik nog wat artwork en screenshots.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img