More

  [Nieuws] Meer Nederlandse inbreng bij 15 beste Game Connection projecten

  Vorige week hadden we al het nieuws dat Snowbiz, de nieuwe game van Green Hill Studios en Codeglue, gekozen was voor de 15 beste projecten van Game Connection America. Bij die 15 games zit ook Cognition: an Eric Reed Thriller van het Amerikaanse Phoenix Online Studios. Zij maken de game samen met het Nederlandse Khaeon Studios en is het artwork van Neerlands beste striptekenaar Romano Molenaar (bekend van Storm, X-Men en de cover van Control nummer 10). De game heeft een succesvolle financieringsronde op Kickstarter gehad (ze staan op plaats 8 van best gefinancierde gameprojecten op Kickstarter).

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=_FQMxtYksvE’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img