More

  [Nieuws] Killzone kunst te koop bij Cook and Becker

  Altijd al een Helghast aan de muur willen hebben? Oranje gloeiende ogen die je aanstaren van boven de bank? Dan is dit je kans! De Nederlandse handelaar in digitale kunst Cook and Becker heeft een overeenkomst met Guerrilla Games gesloten om artwork van Killzone te verkopen. Het gaat om concept art dat is gemaakt voor Killzone 3 door diverse artists in de Amsterdamse studio.

  We herkennen onder meer het werk van Jesse van Dijk, tegenwoordig werkzaam bij Bungie, maar daarvoor concept artist voor Killzone. Maar ook werk van andere, niet bij naam genoemde, artists heeft de speciale Cook and Becker behandeling gekregen. Dat betekent hoge kwaliteit print op aluminium platen, met een epoxy afwerking die het minstens 100 jaar tegen de elementen beschermt. Gegarandeerd. Prijzen beginnen vanaf 150 euro. Check de prachtige kunstwerken hier. Na de klik meer werk uit de Killzone collectie.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img