More

  [Filmpje!] Trailer voor Adam’s Venture 3: Revelations van Vertigo Games

  SPOILER ALERT! Iedereen die Adam’s Venture 2 heeft gespeeld, weet dat Adam aan het eind van de game achtergelaten werd in het instortende paleis van Koning Solomon. Terwijl hij vecht voor zijn leven, krijgt de speler de kans om de vroege jaren van de ontdekkingsreiziger te beleven. Zijn ontmoeting met Evelyn en de eerste ontdekkingen die het grote Templar geheim aan het licht brengen. Zal Adam op tijd ontwaken en een weg kunnen vinden uit de ruïnes? (Wij gokken op ja.) Vertigo Games tekent wederom voor het development, Iceberg Interactive brengt de game op de markt op 19 maart.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=WRsCecZ7A6Y’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img