More

  [Nieuws] Hugo Smits maakt wiskunde leuk met DSiWare Ace Mathician

  Hugo Smits van Goodbye Galaxy Games (bekend van Flipper en Flipper 2 Rush the Goldfish) probeert wiskunde aantrekkelijk te maken voor schoolgaande jeugd met zijn nieuwe DSiWare Game Ace Mathician. Door wiskundige formules te maken kunnen spelers delen van het level verplaatsen en zo puzzels oplossen.

  Elk level kent meerdere oplossingen die met de vier gegeven cijfers en wiskundige opties gevonden kunnen worden. De sport is natuurlijk het level zo efficiënt mogelijk uitspelen en de drie aanwezige gouden sterren te pakken. Doel is wiskunde op een terloopse, speelse manier levendig te maken. Smits maakt de game weer grotendeels in zijn eentje, pixelwerk en animatie doet Danny Flexner. Ace Mathician komt binnenkort uit voor 200 Nintendo punten.


  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img