More

  [Uit Nu!] Snake Slider voor iOS van BdR Games

  Ok, de game is al eventjes uit, maar nog niet eerder opgemerkt door ons. Daar komt nu verandering in, want na de update van vandaag is Snake Slider van BdR Games een universele app en dus ook speelbaar op iPad. Geef toe aan de lokroep van de slangenbezweerder en stuur zo snel mogelijk de groene slang naar de uitgang van de mand. Makkie? Ja in het begin wel, maar zoals altijd met dit soort verraderlijke puzzelgames zit je in no time met je handen in het haar en de slangen in de knoop. Koop de game hier, test de gratis versie hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img