More

  [Filmpje!] De hij-is-er-bijna-trailer van Munch Time of waarom Gamistry het zonder uitgever Chillingo doet

  Nu is het echt nog maar een paar nachtjes slapen voordat Munch Time van Gamistry in de AppStore staat. De jonge gamestudio heeft na de vorige game Sticky besloten om deze game niet ook door uitgever Chillingo uit te laten geven, maar het helemaal zelf te doen. De uitgever was weliswaar enthousiast over Munch Time, maar wenste verregaande veranderingen voordat het de game zou uitgeven. Alex Kentie van Gamistry: “Dat zou maanden extra werk betekenen en de game een heel andere richting induwen.” Gamistry besloot de game zelf uit te brengen. “We zijn nu wat meer bekend met marketing voor de appstore en er is geen reden waarom we het niet zelf kunnen doen. Het grote voordeel van self-publishing is ook dat  je zelf alle kanalen naar buiten beheert.” Munch Time heeft al aardig wat positieve aandacht gekregen hier en daar. Binnenkort dus uit op iOS.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=EWBf1QFVsNI’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img