More

  [UitNu!] Gluddle — “New Absurd Bouncy Ball Game for iPad and iPhone!”

  Deze is leuk: Gluddle, de nieuwe iOS-game van de heren Doctoren Huiberts en Van Tol. De muzikale onderzoekers verpakken leuke gameplay in een aanstekelijke grafische stijl en — hoe kan het ook anders — een uniek sound palette (“Oi! Oi! Oi!”). Het resultaat is inderdaad — zoals ze zelf stellen — een “absurd bouncy ball game” en vreemdsoortig aandoenlijk. Alleen al dankzij de hoge production values onderscheidt Gluddle zich van de het grootste deel van het aanbod op de App Store, maar het is vooral een soort van ‘vreemd, maar wel lekker’.

  De website (zeer leuk) vind je hier, de game is hier te koop.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=njfCT-0jcUc’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img