More

  [Nieuws] Two Tribes toont zijn meest sympathieke gezicht

  De zeven jarige Zias, zoon van programmeur Martin Kool, hield niet zo van spelletjes. Althans niet van de digitale soort. Totdat hij Edge ontdekte, van Mobigames en Two Tribes. Zias gaat er zo in op dat hij complete levels nabouwt in Lego. Papa Martin stuurde een tweet naar Two Tribes met de vraag of ze wat posters of iets dergelijks hadden voor zijn zoontje. Het antwoord:

  “Hi Martin,

  I don’t have much marketing material except for some digital flyers. But I thought it would be nice if Zias could make a Lego level for us, which we would rebuild and put back in the actual game. The level will have his name and be put on Steam.

  Not sure if this can be arranged, but would that be a nice present?

  Cheers,

  Collin”

  Kijk — dat is nou lief!

  Lees hier de hele post op het blog van Martin Kool.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img