More

  [Filmpje!] Jammen in Berlijn zoals gisteravond te zien tijdens Control Gamelab #2

  Control Gamelab #2 was gisteravond in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Het was een leerzame avond door tafelgesprekken met verschillende experts, een speelse avond doordat 15 Global Game Jam-games speelbaar waren op de Indigo arcade kasten (dank Dutch Game Garden) en het was een vrolijke avond omdat Catch 22 van de Amsterdamse Global Game Jam van het publiek de kleine uil kreeg toebedeeld.  Vlambeer & Friends wist een film noir-achtige game te produceren in minder dan twee uur tijd tijdens de Hyper Game Jam en er was een filmpje (gemaakt door Niels ’t Hooft) over Jammen in Berlijn. Dit filmpje dus.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=whDfy_Fjxmc’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img