More

  [Nieuws] Wie wint vanavond de Kleine Uil 2012?

  Voor grote games is er sinds enige jaren een grote uil, ook wel bekend als de Dutch Game Award. Voor de kleine, in 48 uur gemaakt Global Game Jam-games is er vanaf vanavond ook de Kleine Uil. Bezoekers van Control Gamelab #2 kiezen uit de jury- en publiekswinnaars van de vijf locaties de overall winnaar. Die we dus belonen met de Kleine Uil 2012.

  En ja, we weten het, het gaat tijdens de Global Game Jam niet om het winnen. Maar ach, bijzondere prestaties verdienen zo nu en dan wat extra aandacht. Tot vanavond dus in Pakhuis de Zwijger vanaf 20.00 uur.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img