More

  [Nieuws] Joris de Man genomineerd voor Music and Sound Award met Killzone 3 soundtrack

  Gamecomponist Joris de Man is genomineerd voor een Music and Sound Award met de soundtrack van Killzone 3. Hij neemt het in de categorie Best Original Composition (Gaming) op tegen de muziek in F1 2011, James Bond 007:  Blood Stone en Okabu. De Music and Sound Award is een prijs die muziek en sound design eert in diverse media. Gaming dus, maar ook reclame, film, televisie en radio komen aan bod.  De prijs wordt uitgereikt op 23 februari.  Control schreef eerder al over de fantastische soundtrack van Killzone 3 en het persoonlijk verhaal achter het mooiste nummer van die game. Joris de Man schrijft ook columns voor Control.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=-h-W1qLcTSA’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img