More

  [Nieuws] Zuivel en Gaming, nee niet melk drinken tijdens potje PES, maar een heuse gamejam

  ‘Wat gebeurt er als je zeven innovatieve denkers uit de zuivelsector aan tafel zet met zeven ontwikkelaars uit de gaming industrie?’ Zo begint het persbericht van Courage, een bureau voor innovatie in de melkveesector. Tja, dan krijg je natuurlijk vuurwerk. Of milkshakes. Of die twee gecombineerd in een game. Maar de dag, met onder andere WeirdBeard, Flavour en Gamious heeft volgens datzelfde persbericht vooral heel veel nieuwe ideeën opgeleverd. “Van praktische pareltjes waar we op korte termijn wat mee kunnen tot echte groeibriljanten”, aldus Carel de Vries programma-directeur van Courage.

  Zoekplaatje: vind de gamedesigners.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img