More

  [Nieuws] Gameportals opgelet: deze game is nu te koop

  De game heet Lightwatch en is gemaakt door Reptile Games. De game kent een lange geschiedenis, maar is nu dan toch echt klaar om geadopteerd te worden door een online gamesportal. Of liever: meerdere portals. Op FlashGameLicense kunnen sponsoren bieden op de game of gewoon even hier, hier of hier naar mailen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=sNJWeE3Fh0U’]

  Reptile Games is een jonge studio, opgezet en gerund door drie developers. We zagen ze vorige week nog even langskomen in de round up van de Global Game Jam. Ze zaten in het team dat de publiekswinnaar van Amsterdam maakte: Senor Destino. Voor Lightwatch hebben ze samengewerkt met de veelbelovende gamecomponist Bart Delissen en verzorgde Sandra da Cruz Martins de visuals. Op dit moment zijn ze druk bezig met Megabyte Punch, waarin Fighting en Adventure gecombineerd worden. Maar daarover een andere keer meer.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img