More

  [Uit Nu!] Zoek dezelfde! van Heerlijke stripjes voor bij de koffie tekenaar Christiaan de Jong

  Soms heb je niet veel wervende woorden nodig. Zoals de begeleidende tekst bij deze sympathieke game al zegt: ‘Een tekenstijl van heb ik jou daar in combinatie met een knap stukje geluid-design maken dit spel alleen al de moeite van het installeren waard.’ En dat klopt. Bovendien issie gratis. En grappig. Die tekenstijl is dus van Christiaan de Jong, die ultiem flauwe maar oh zo grappige plaatjes tekent onder de noemer Heerlijke stripjes voor bij de koffie. De game is verder gemaakt door Bureau BlauwGeel en Power-up Media. Download hem hier voor iOS en hier voor Android.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=BM5RTlWXM8Y’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img