More

  [Filmpje!] Final Run voor iOS debuutgame van indiestudio Rotor Games

  Grote 3D werelden. Check. Auto’s met wapentuig. Check. Zombies… Check. Rotor Games trekt alles uit de kast om van debuutgame Final Run een succes te maken. Verwachte releasedatum is halverwege februari, vooralsnog alleen op iOS. Grote man achter Rotor Games is Sjors Janssen, 25 jaar oud en met verschillende bekende games achter zijn naam. Hij werkte eerder aan titels als Killzone 2, Fairytale Fights en Driver San Francisco. Deze game wordt in eigen beheer gemaakt en uitgegeven.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=5_xQup3dbmo&hd=1′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img