More

  [Nieuws] Stem op je favoriete (Nederlandse) indiegame voor de IGF publieksprijs

  Wat weet een jury nou helemaal? Zo weet die van de Independent Games Festival niet eens een pareltje als ibb and obb te waarderen. Sukkels. Daarom Power to the People! Niet dat wij als publiek nu opeens wel voor ibb and obb kunnen stemmen overigens, maar wel op twee andere Nederlandse games. En wat voor games! De succesvolle vinger-vrijen-game Fingle van Game Oven en de nog te verschijnen Ridiculous Fishing van Vlambeer. Dus doe dat nou even, want we zien graag Nederlanders op het podium tijdens de uitreiking in San Franciso. Stemmen HIER!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img