More

  [Nieuws] Lingo al 37 weken in de Top 10 best verkochte DS games

  Nu kan je heel cynisch doen en zeggen dat DS games nauwelijks meer verkopen, maar dan ga je voorbij aan dit Nederlandse succes. Wij zijn meer het glas-is-half-vol type en zijn blij voor Engine Software uit Doetichem. Studiobaas Ivo Wubbels meldt dat komende week Lingo-Deluxe uitkomt. “Nieuw in deze versie is de mogelijkheid om in dialecten te spelen. Uiteraard ook in plat Achterhoeks, omdat we daar vandaan komen.”

  Lingo staat deze week op nummer 7, net onder Pokemon Black , maar boven Dora & Vriendjes Dierenredders.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img