More

  [Nieuws] Mexicaanse strijd tussen hemel en hel is publieks favoriet in Amsterdam

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=tyztRqhWaeA’]

  De laatste restjes Global Game Jam 2012 werken we vandaag weg. Je had nog de publieksprijs van Amsterdam van ons tegoed en dat is Señor Destino, een sterke game met een verrassend uiterlijk. De speler is een Mexicaanse Grim Reaper die de balans tussen hemel en hel moet bewaren door de geesten van pas overledenen (nou ja, door jou vermoord eigenlijk) naar boven of naar beneden te sturen. Maar de geesten dalen later ook uit de hemel neer , of stijgen op vanuit de hel om op aarde zieltjes te winnen voor hun kant. Aan jou de bloederige taak de balans te bewaren. De game is geïnspireerd op de Dag van de Doden en heeft een onmiskenbaar Grim Fandango sausje waar wij erg van houden.(ok, het is niet erg Grim Fandango, maar elke kans om die game uit de vergetelheid te rukken, pakken we met beide handen aan.)

  Download ‘m hier.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img