More

  [Nieuws] Game met de leukste naam wordt slechts tweede in Enschede

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=KQ13nTW4Als’]

  Nu wil je natuurlijk ook weten hoe die game dan wel heet als ie ‘Game met de leukste naam’ wordt genoemd in de kop. Komtie: You Keep Dropping These Things and You Don’t Seem to Notice. Nou dat is toch leuk? Zeker omdat de titel ook zo goed de lading dekt. Stiekem vinden we deze game leuker dan de winnaar in Enschede, maar wij zaten dan ook niet in de jury. Oh en als je het nog niet door had, we gaan vandaag nog even verder met de round up van de Global Game Jam 2012.

  Speel de game hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img