More

  [Uit Nu!] iOS-versie Delicious: Emily’s True Love van GameHouse Studios

  Die Emily toch. Als moderne, zelfstandige vrouw doet ze er alles aan om haar keten van gezellige restaurants van de grond te krijgen. En het is hard werken hoor. Altijd maar weer die klanten met hun ellenlange bestellingen en ultrakorte aandachtsspanne. Het vergt een hoop vingervlugheid en organisatie. Daardoor schiet het persoonlijke leven van Emily er wel eens bij in. Haar moeder vreest oud te worden zonder een kleinkind in de armen te mogen sluiten en laat af en toe subtiele hints vallen die Emily aan het denken moeten zetten. “IK WIL EEN KLEINKIND!” schreeuwt ze haar dochter in het oor. Die begrijpt de hint. Er hangt dus liefde in de lucht voor Emily. GameHouse Studios uit Eindhoven maakte voor het eerst de iOS versie zelf nadat de game al eerder was gedebuteerd op Zylom. Daar was het de meest succesvolle game van 2011. Check de game voor iPad of Iphone.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=y1g_Z7oFrAY’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img