More

  [Nieuws] Friese reuzenslang eindigt als eerste op de NHL

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Yh6O8M1yFBU’]

  De winnaar van de Global Game Jam in Leeuwarden (da’s niet de game gebaseerd op de motion capture-sessie in bovenstaande video) plaatst de speler op de rug van een reuzendrol en… Nee wacht, de speler zweeft om een immense slang, schiet obstakels weg die afhankelijk van de gespeelde muziek worden aangemaakt en passeert af en toe de kop van het beest. Gemaakt in Unity en voorzien van een dag-nacht cyclus, uit te proberen op PC.

  Download game (PC)

  Deze game is speelbaar tijdens Control Gamelab #2 op 14 februari in Amsterdam. Ook een trailer van een Global Game Jam-game? Mail de link naar redactie@control-online.nl en we plaatsen hem online. (Vergeet niet — indien nodig — iets te zeggen over het concept.)

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img