More

  [Nieuws] Global Game Jam levert 72 nieuwe Nederlandse games op

  We noemen het nu [Nieuws], maar we hadden het net zo goed [Uit Nu!] kunnen noemen, naar de populaire rubriek hier op de website en in het blad waarin we nieuwe Nederlandse games behandelen. Maar liefst 72 nieuwe games zagen in Nederland het licht tijdens de Global Game Jam die dit weekend op vijf locaties in ons land werd gehouden. Daarmee was het verreweg de meest succesvolle Global Game Jam tot nu toe.

  We hebben al eerder vandaag de winnaars van de verschillende locaties getoond, verwacht deze week nog meer pareltjes die (om soms onverklaarbare redenen) niet in de prijzen zijn gevallen. Ook later deze week, alle cijfers van de Global Game Jam wereldwijd en reacties van deelnemers en organisatoren. Alle winnaars van deze editie zijn speelbaar tijdens de komende Control Gamelab, op 14 februari in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Daar gaan we ook dieper in op de vraag hoe je een geslaagde Gamejam game aan de man kunt brengen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img