More

  [Nieuws] Domme hond wint in Enschede

  Een slang die in zijn eigen staart bijt, tja.. slangen hebben nu eenmaal weinig hersenen. Honden daarentegen, daar verwacht je meer van. Maar ook geurende luizenhotels jagen zo nu en dan op hun eigen staart. En daar kun je een game over maken. En daarmee de Global Game Jame winnen in Enschede. Blaf de game hier, eh, download hem hier:

  Download game (SWF)

  Deze game is speelbaar tijdens Control Gamelab #2 op 14 februari in Amsterdam. Ook een trailer van een Global Game Jam-game? Mail de link naar redactie@control-online.nl en we plaatsen hem online. (Vergeet niet — indien nodig — iets te zeggen over het concept.)

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img