More

  [Event] Komende donderdag in Rotterdam: Games’n’Motion — een symposium over animatie & games

  Voor de animatie- én de gameswereld: Games’n’Motion, komende donderdag in Rotterdam dus. Een middag waarop de Rotterdam Media Commission twee werelden dichter bij elkaar probeert te brengen — eerder deed het dat al met muziek & games en televisie & muziek. Diverse sprekers en panelleden uit beide sectoren gaan in op de mogelijkheden van samenwerking, de verschillen en overeenkomsten tussen beide branches. Ter afsluiting een uurtje matchmaking tijdens de borrel. Meer informatie vind je hier.

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img