More

  [Update] Global Game Jam troubles… — deel 2

  Mooi hè, die wereld. Helemaal af en zo. Die is dan ook niet van ons, maar behoort een team toe dat een tafel verderop zit (ja tafels, want in Breda zitten alle jammers in een grote ruimte — wat het maken van muziek wat lastig maakt, maar dat geheel terzijde). Onze game… is nog slechts een droom. De programmeurs hebben toch besloten physics in te bouwen en dat, eh, doen ze nog steeds. We zijn dan ook het enige team zónder een prototype. En dat zijn we al sinds vanochtend vroeg. Wellicht enigszins beschamend voor een groepje dat voor het grootste deel uit professionals bestaat.

  Positief punt: er gaat bij ons zoveel fout dat het een leuk stukje gaat opleveren voor in het blad. De titel van dat stuk? “How not to…” Later meer.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img