More

  [Uit Nu!] Jeffy’s World van Qlvr geeft antwoord op prangende vragen

  Ouders herkennen het wel: die nieuwsgierige koters met hun lastige vragen. “Waarom is het koud in de winter?” “Waarom ziet de maan er soms uit als een banaan?” “Waar gaat de relativiteitstheorie nou eigenlijk over?” Ok, misschien niet die laatste vraag, maar kinderen zitten vol vragen over de wereld, de seizoenen en het heelal. Grote kans dat veel van die kennis over de dagelijkse dingen die zo gewoon lijken, ver weg is gezakt. Gelukkig heb je een iPad. Dus als moderne ouder van nu laat je je kinderen zelf ontdekken waarom het ’s nachts donker wordt of waarom het warm is in de zomer. Jeffy’s World van het Utrechtse Qlvr is de eerste in een serie van educatieve apps waarin het jochie Jeffy op een speelse manier op zoek gaat naar antwoorden. De volgende game is Jeffy’s Math waarin hij rekenen aanpakt. De game is nu nog in het Engels maar over een paar weken ook in het Nederlands.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=gw0sVlyM6fU’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img