More

  [Uit al een tijdje] Crimson Harvest en Jumping Awesomeness van Rising Step

  De jonge studio Rising Step uit IJsselstein heeft pas twee games uitgebracht die allebei aan de aandacht van de Control redactie zijn ontsnapt. Maar we zijn de lulligste niet en geven ze alsnog aandacht. De eerste is Crimson Harvest, een third person Arena shooter voor iOS en Android die eeuwig doorgaat, als je de stijgende moeilijkheidsgraad en steeds accurater schietende vijanden weet te overleven. De tweede is Jumping Awesomeness, een simpel iOS springspelletje dat al snel duidelijk maakt dat de Awesomeness uit de titel ironisch bedoeld is. Spring met de bekende geanimeerde banaan op zoveel mogelijk internet meme’s. Gratis en grappig.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Yct01aOot2A’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img