More

  [Nieuws] Wie maakt me los? Koop deze games en help studenten

  Voor tweedejaars studenten gamedesign van de HKU geven Vlamberen Rami Ismail en Jan Willem Nijman en laatstejaars student Laurens de Gier een seminar met de pakkende titel: Monetize that $hit. In drie weken moeten de deelnemers een game maken en verkopen. Vooral dat laatste is belangrijk, want als het lukt om de game te slijten slagen de studenten voor het seminar en krijgen ze studiepunten. Lukt het niet? Dan moeten ze lullen als Brugman om te verklaren waarom het is mislukt, anders onverbiddelijk een 0 op het rapport.

  De eerste twee weken zijn voorbij en de games zijn af. Nu komt dus het belangrijkste deel: verkopen. Welk gamesportal hapt toe en pikt een van deze games op? Onze favoriet is High Vaultage, een poolstok-hoogspring-game waarbij je met een combinatie van dom geluk en handigheid tot ver in de diepe duisternis van space kan vliegen. Zwaar verslavend en bij vlagen super trippy. Check de games na de klik.

  High Vaultage

  Donut Dash

   

  Roller Plankin’

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img