More

  [Filmpje!] Toki Tori’s vijand Bubblefrog in beweging

  Altijd fijn als de placeholders langzaam maar zeker worden vervangen door de echte geanimeerde characters. Aangezien we tijdens het gehele development van Two tribesToki Tori 2 kunnen meekijken, zien we ook de eerste stapjes van de characters. Volgens Collin van Ginkel zijn de vijanden veel beweeglijker dan de hoofdrolspeler Toki Tori en hebben dus veel meer animaties nodig. In de komende weken veel meer info over de game te lezen op de website van Two Tribes.

  [yframe url=’www.youtube.com/watch?v=fsX-OPFnZ-o’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img