More

  [Filmpje!] De eerste trailer van Cross of the Dutchman

  Nou ja, de benaming ’trailer’ is misschien iets te veel eer voor deze spaarzaam geanimeerde diashow, maar we kijken oprecht uit naar de nieuwe game van Triangle Studios. Cross of the Dutchman vertelt het verhaal van “Grutte” Pier Gerlofs Donia, een Friese vrijheidsstrijder uit de 16e eeuw. Als zijn vrouw wordt vermoord en zijn dorp vernietigd door Saksische huurlingen, maak Pier het zijn levenstaak om zijn geliefde vaderland te bevrijden van de bezetters. Genoeg voer voor een explosieve game vol gevechten op land en zee, met een interessante historische held. De game wordt aanvankelijk voor PC gemaakt, maar een release op PSN of XBLA staat op het verlanglijstje.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=rHXtHNxqwls’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img