More

  [Nieuws] Pim Bouman nieuwe voorzitter Dutch Games Association

  Gamious CEO en oprichter Pim Bouman is gisteren tijdens een speciale ledenvergadering verkozen tot nieuwe voorzitter van branchevereniging DGA. Nieuwe penningmeester is Viktor Wijnen, de zakelijk directeur van de Dutch Game Garden

  Naast de twee nieuwe dagelijks bestuurders, koos de vergadering ook drie nieuwe leden voor het algemeen bestuur: Michaël Bas (aftredend penningmeester), Grendel Games’ Tim Laning en Yuen Yen Tsai van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

  Bouman is overigens de eerste voorzitter die beschikt over een officiële hamer, de ‘Celestial Hammer of Silence’. Het cadeautje van GameHouse’s Ard Bonewald ‘requires level 60’ en ‘increases awesomeness by 33%’. Het blijft nu eenmaal de brancheverening voor de gamesindustrie…

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img