More

  [Filmpje!] De dromerige wereld van ibb and obb

  Wat is deze game toch al lang in de maak! En wat kijken we er naar uit om de uiteindelijke versie te kunnen spelen. Speelsessies met vroege builds smaken naar meer en ook de nieuwe trailer doet ons verlangen naar lange avonden in de dromerige wereld van ibb and obb. Creator Richard Boeser heeft ons beloofd dat we de game nog dit jaar kunnen spelen, hoogstwaarschijnlijk op PSN. We houden hem graag aan zijn woord. Voor nu moeten we het maar weer doen met een filmpje. Game door Sparpweed, code door Codeglue en mooie muziek van Kettel.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=2iif636QAcc’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img