More

  [Filmpje!] De launch trailer van Kids vs Goblins is geweldig

  Soms klopt het allemaal. De stem, de muziek en de beelden vormen een harmonieus geheel waarin de uitkomst groter is dan de som van de afzonderlijke delen. Stolen Couch Games maakte een launch trailer waar de binnenkort te verschijnen Kids vs Goblins een soort Lord of the Rings sausje kreeg. Het begint zo breekbaar met een meisjesstem waarvan je het accent niet precies kunt plaatsen. Ze lijkt uit een afgelegen streek te komen uit een verre vergeten wereld. De stem is overigens gewoon Nederlands, een kennis van een van de developers. De muziek maakt het geheel in stijl af en mixt fantasy met de juiste dosis sprookjesachtig. De trailermuziek en soundtrack van de game is van Bart Delissen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=HpHxRd8wiCM’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img