More

  [Video] Control Gamelab #1: John ‘DRJ’ Vanderaart vertelt

  John ‘DRJ’ Vanderaart was de eerste Nederlander die zijn geld verdiende als gamesdeveloper. Tijdens de pilot-editie van Control Gamelab vertelde hij over de tijd waarin hij faam verwierf op de Commodore 64.

  Voor veel van de huidige ‘senioren’ in de Nederlandse gamesindustrie was hij een voorbeeld, enkelen daarvan zaten in de zaal. Voor wie er niet bij was, hier dus het videoverslag, geschoten en gemonteerd door Bram Ruiter. Een kleine disclaimer: we deden het zonder stagemanager, dus wanneer ik met mijn telefoon zit te friemelen is dat om de tijd bij te houden, niet om Facebook te checken. Anyway, veel plezier bij het item (duurt een klein kwartiertje) en vergeef me mijn gestotter voor deze keer.

  Lees ook het interview met John Vanderaart.

  Control Gamelab is een live talkshow over gamesdevelopment en is een co-productie van Control, het vakblad voor de Nederlandse gamesindustrie, en Pakhuis de Zwijger.

  De volgende Control Gamelab is op 14 februari, dan in samenwerking met de Dutch Game Garden, met als thema de Global Game Jam. Toegang is gratis, aanmelden gewenst (klik op ‘ik meld me aan’).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img