More

  [Uit Nu!] Hess Racer en Sherlock Holmes: A Game of Shadows van Sticky Studios

  Even wat achterstallige administratie wegwerken hoor. Sticky Studios uit Utrecht heeft aan het eind van vorig jaar nog even snel twee games uitgebracht en wij hadden die nog niet genoemd. Allereerst was daar Sherlock Holmes: A Game of Shadows, een online game naar de gelijknamige film waar je met de beroemde detective en zijn trouwe metgezel Watson door de bossen rent of over de Londonse daken klautert en hordes bad guys uitschakelt. Net voor de jaarwisseling kwam daar ook nog Hess Racer voor iOS, Android en Facebook bij. Hess is een merk tankstations in Amerika waar klanten kunnen sparen voor modelauto’s (uiteraard volgeplakt met Hess stickers). In deze gratis advergame kun je de wagens over een drukke weg sturen.  Speel Sherlock hier en Hess Racer op iOS hier, Android hier en Facebook hier.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img