More

  [Nieuws] Twee (en-een-half) IGF-nominaties voor Nederland: Vlambeer en Game Oven

  Zojuist zijn de nominaties bekendgemaakt voor de de IGF Awards, de belangrijkste prijzen voor onafhankelijke ontwikkelaars. Twee Nederlandse studio’s maken kans op een award: Vlambeer (voor het tweede jaar op rij) met Ridiculous Fishing (Best Mobile) en Game Oven met de ongemakkelijke aanraak-game Fingle (Nuovo Award).

  Verder is de Nederlander Fabian van Dommelen in een Brits team genomineerd (vandaar de 0,5) voor Gunpoint. ‘Honorable mentions’ zijn er voor Joost van Dongen met Proun (Excellence In Visual Art), de Global Game Jam-game GlitchHiker (Nuovo Award) en nog een keertje voor Fingle (Best Mobile).

  Meer mentions dan vorig jaar — minder nominaties, maar wederom geen slechte score dus voor de Nederlandse indies. Een teleurstelling is het totaal ontbreken van Sparpweed’s Ibb & Obb.

  (En ja, dat is Kitty ‘Control’ Calis op de foto van Fingle.)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img