More

  [Video] Videoverslag Masterclass-dag Game in the City

  Een indruk van sprekers en activiteiten tijdens de masterclasses op Game in the City 2011. Met onder andere Hermen Hulst (Guerrilla Games), Edwin van Gessel (Vanguard Games), Tim Symons (Nintendo), Ard Bonewald (GameHouse) en anderen. De masterclasses op vrijdag 25 november waren georganiseerd door de Dutch Game Garden.

  De sessies zelf zijn ook opgenomen — zij het de audio plus de slides. Aanrader is voor het praatje van GameHouse’s Ard Bonewald: 10 Things I Hate About Game Designers. Ook interessant: Pim Bouman: Starting and Staying in the Biz en Jurjen Katsman van Nixxes over hun co-development van Deus Ex: Human Revolution.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img