More

  [Uit Nu!] Super Crate Box voor iOS: 1 miljoen kratjes in 12 uur

  De indie-hit Super Crate Box is sinds deze ochtend te koop voor iOS-devices. En het zou me verbazen als het iemand die deze site leest is ontgaan, gezien de vele reacties op zowel twitter als Facebook. Anyway — de HalfBot-port van Vlambeer’s award-spons wandelt zonder enige aanmoediging van Apple de top 100 binnen van meest verkochte games op iPad en iPhone. Op het moment van schrijven staat de game in de VS op 54 (iPad) en 55 (iPhone) en in de UK op resp. 46 en 49. In eigen land hebben als die Facebookposts zelf een top 20 notering opgeleverd. En de game wordt daadwerkelijk gespeeld, zo blijkt uit de ‘Crate Counter’, die staat al op 1 miljoen.

  De vraag is natuurlijk hoe lang de game blijft verkopen. De recensies zijn in elk geval goed met een 8 van PocketGamer en een 9 van EuroGamer. Voor Vlambeer (en HalfBot) is het natuurlijk te hopen dat Apple de game op zijn minst in de ‘New & Noteworthy’-sectie zet of zelfs een ‘echte’ feature gunt. Maar gezien de hoge moeilijkheidsgraad van de game en Apple’s voorliefde voor de wat meer casual titels, zou ons dat enigszins verbazen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img