More

  [Filmpje!] Maak kennis met Voltar the Omniscient van Awesomenauts

  In de aanloop naar de release van Awesomenauts in februari 2012 introduceert Ronimo in een serie filmpjes de zes hoofdrolspelers. Voltar de Omniscient is het zesde en laatste personage dat op deze manier wordt voorgesteld. Klik hier om de andere filmpjes te zien. Voltar is niet meer dan een brein in een potje. Maar niet zomaar een brein, het is de grijze massa van een briljante wetenschapper die 500 jaar geleden om het leven kwam bij een explosie. Met hulp van zijn robotknechten heeft Voltar een mechanisch lijf gebouwd dat hem in staat stelt mee te vechten in de huidige strijd. Zijn geheime wapens? Zijn psychotechnic powers en krachtige robotslaafjes.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=zI9OPz6b4Ms’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img