More

  [video] Teaser van nieuwe iOS game Heroki van nieuwe studio Picomy Games

  Picomy Games is een nieuwe Nederlandse indiestudio die games maakt voor iOS. De vier developers zijn in hun vrije tijd nu bijna twee jaar bezig aan Heroki, de eerste game van de jonge studio die in 2012 verschijnt voor iPhone en iPad. Heroki is een vliegend mannetje uit een dorp van zwevende eilandjes boven de wolken. Hij daalt af naar de echte wereld als een magisch object dat het dorp beschermd, wordt gestolen. Aan hem de taak het object terug te halen. De game is een 2,5D Actie/Platformer met een sterke art stijl. Hoe de game speelt, weten we pas in het nieuwe jaar. Check de trailer hieronder.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=04Y5MBYr8Ms’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img