More

  [Uit Nu!] Youda Beaver River Dance op iOS van Youda Games.

  Youda Games heet Youda Games omdat Youda Games  spelers de hoofdrol laat spelen in hun games. Snap je het nog? Jij bent bijvoorbeeld de boer. You are the farmer. Youda Farmer.  Geinig he? En het werkt bij de meeste titels ook prima. Youda Fisher Man, Youda Sushi Chef of Youda Survivor. Maar bij de laatste Youda Game die vandaag op iOS uitkomt, is de titel wat ongelukkig gekozen. Youda… Beaver? Ik ben dus een bever? Met watervrees nog wel! Stuur het knaagdier over de rivier door te balanceren op boomstammen en op het juiste moment over te springen. En na een paar tevergeefse pogingen, begreep ik het eindelijk. Om te overleven moet je die bever ook écht worden. Be the beaver, zeg maar. Omarm je innerlijke bever en Youda Beaver! (Het is maandagochtend mensen, laat me maar even.)

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=OpbfJ2RFCuc’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img