More

  [Nieuws] Phoenix HD van Firi Games heeft meer dan een miljoen spelers

  Phoenix HD, de oogverblindende vertical shooter van Firi Games, is vier maanden na release op meer dan een miljoen iOS devices geïnstalleerd. Een bijzondere prestatie van de kleine indie studio zonder een uitgebreide marketingcampagne. De game is gratis te downloaden en te spelen, voor extra content (zoals extra schepen en leaderboards) moet betaald worden. De vraag is dan meteen hoeveel van die miljoen spelers ook daadwerkelijk iets koopt. “Over sales doen we geen uitspraken”, zegt El Drijver van Firi Games met een glimlach. “Het is een uitdaging om een studio helemaal op eigen kracht draaiende te houden, zonder subsidie of investeerders. Dus we zijn er trots op dat het ons lukt. Met de opbrengsten van Phoenix HD financieren we de productie van onze volgende game.” Heb je Phoenix HD nog niet? Hiero!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img