More

  [Uit Nu!] Mindout van Dreams of Danu

  Een game die reageert op de hersengolven van de speler, het klinkt futuristisch. En zo voel je je ook als je de NeuroSky Mindwave op je hoofd zet. De headset maakt contact met je rechterslaap, voorhoofd en een clipje op de linker oorlel maakt het operationeel. In het onlangs verschenen Mindout van de Utrechtse studio Dreams of Danu speel je een variant op het aloude Breakout, waarbij je door goed concentreren grotere schade aanricht met de bal. De game is nu te koop in de online shop van NeuroSky.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=YdidGSVTADU’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img