More

  [Uit Nu!] Uphill Rush 4 van Spil Games

  Het zijn altijd weer verbazingwekkende cijfers die Spil Games kan tonen van zijn games. De meest succesvolle game die het Hilversumse bedrijf zelf maakt is Uphill Rush en daar is gisteren het nieuwe deel verschenen, nummer 4 alweer. De serie is meer dan 600 miljoen keer gespeeld en er zijn tweeënhalf miljoen voertuigen verkocht. De spelers hebben een schrikbarende hoeveelheid kilometers gereden, te vergelijken met 75.000 keer rond de aarde. Dit en meer leuke cijfertjes na de klik. In deel 4 meer van hetzelfde maar dan nog idioter dan de voorgangers. Als sumoworstelaar op een dolfijn? Ga je gang. Speel Uphill Rush 4 hier.

  Na de klik de hele afbeelding met veel meer cijfertjes…

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img