More

  [video] Teaser voor Cargo Commander van Serious Brew

  Serious Brew is een nieuwe gamestudio van ex Triumph Studios medewerkers Daniel Ernst en Maarten Brouwer. De eerste game die begin volgend jaar uitkomt is Cargo Commander, volgens de Serious Brew website een arcade platformer waarin de speler zoveel mogelijk vracht moet verzamelen dat rondzweeft in de ruimte. Klinkt nog een beetje vaag en het wordt nog niet veel duidelijker in de onlangs verschenen teaser trailer. Maar onze interesse is in ieder geval gewekt. De icoontjes aan het eind van de trailer suggereren een release op Apple en PC (iOS en Steam?).

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=B-228SKFc9U’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img